Holzspielzeug

Houten speelgoed - dat mag niet ontbreken!

Van de experts van Studio Belize® - Ontwerpstudio voor kinderproducten:

Houten speelgoed is een prachtige keuze voor kinderen van alle leeftijden. Het is stevig, duurzaam en biedt veel mogelijkheden voor creatief spel. Houten speelgoed geeft kinderen ook een gevoel van duurzaamheid, natuurlijke materialen en kwaliteit.

Welk houten speelgoed voor baby's?

duurzaame-babyproducten-bellkink

1. Pikler driehoek

Heel bijzonder houten speelgoed is de Pikler Driehoek. Vernoemd naar de Hongaarse kinderarts Emmi Pikler, is de Pikler Triangle klimspeelgoed voor peuters, ontworpen om de motoriek en zelfstandigheid van kinderen te ontwikkelen.

pikler-klimdirehoek-baby-moeder

RICKI RACKA®

Pikler Driehoek met glijbaan

meer-informatie

Het is een uitstekend voorbeeld van houten speelgoed dat zowel functioneel als esthetisch is. Het bevordert de fijne motoriek en onafhankelijkheid van je kind, naast de lichaamscoördinatie. De Pikler Triangle is ook een stijlvol element dat de kinderkamer visueel verbetert en laat zien dat ouders om de ontwikkeling van hun kind geven.

Dit artikel is ook interessant: 5x redenen: Waarom een klimdriehoek zinvol is

2. Houten bouwblokken

Ze zijn de klassieker in de kinderkamer die nooit uit de mode raakt. Houten bouwblokken stimuleren de fijne motoriek, creativiteit en ruimtelijke verbeelding van je kind. Er zijn veel verschillende soorten houten bouwblokken, van eenvoudige vierkante blokken tot bouwblokken in complexe geometrische vormen.

3. Houten puzzels

Ze ontwikkelen de fijne motoriek van je kind, probleemoplossend vermogen en geduld. Er zijn veel verschillende soorten houten puzzels, van eenvoudige vormpuzzels tot complexe landschapspuzzels.

Welk houten speelgoed stimuleert creativiteit & is geschikt voor rollenspel?

  • Pikler Driehoek
  • Houten keukenset
  • Houten boerderij
  • Houten garage

Welk ander houten speelgoed is er?

  • Houten auto's en treinen.
  • Houten poppen en dieren

pikler-klimdirehoek-verkoop

Waarom wordt houten speelgoed aanbevolen?

Houten speelgoed biedt veel voordelen ten opzichte van andere soorten speelgoed. Het is stevig, duurzaam en biedt veel mogelijkheden voor creatief spel. Het stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek, probleemoplossing, verbeelding en onafhankelijkheid. Houten speelgoed geeft kinderen ook een gevoel van duurzaamheid, natuurlijke materialen en kwaliteit. Het is een geweldige keuze voor kinderen van alle leeftijden en een prachtige aanvulling voor elke kinderkamer.

Misschien is het volgende artikel ook interessant? Montessori: aanmoediging door kamerinrichting & speelgoed

×