frau-online-einkauf

Mytoys & Babywalz: alternatieven voor veeleisende ouders?

Mytoys, Baby-Walz, Babyone en Babymarkt - deze namen zijn alomtegenwoordig in de wereld van babyspullen. Met filialen in steden als Hamburg, Wolfsburg, Keulen, Neurenberg, Frankfurt, Münster, Würzburg en Berlijn bieden ze een breed assortiment producten, van kinderwagens van Cybex tot Maxi Cosi kinderzitjes voor in de auto. Maar voor degenen die op zoek zijn naar geselecteerde kinderproducten en kindermeubels, die een meer verfijnde smaak hebben en niet tevreden zijn met massaproducten, is er een wereld buiten deze bekende namen.

De exclusiviteit van kleinere babyzaken en ontwerpstudio's

Als het niet om de kinderwagen gaat. Kleinere babyzaken en ontwerpstudio's zijn de verborgen juweeltjes van de babywereld. Ze bieden een unieke selectie van handgeplukte artikelen die opvallen door hun kwaliteit, individualiteit en esthetiek. Deze winkels zijn voor mensen die op zoek zijn naar speciale babyartikelen, hogere verwachtingen hebben en niet alleen op zoek zijn naar massaproducten. De sfeer en de geselecteerde producten zijn gewoon inspirerend en bijzonder.

Daarom zijn kleine babywinkels en designstudio's ook geschikter om cadeaus te kopen. Als het iets speciaals moet zijn, bijvoorbeeld als een 1e verjaardagscadeau.

bell-kink-studio-belize

Persoonlijk advies in kleinere winkels

Niet zo druk, goed opgeleid en vooral toegewijd personeel. Passie staat hier op de voorgrond. Dat merk je aan het persoonlijke en hoogwaardige advies of aan speciale wensen. De medewerkers in deze winkels zijn niet alleen experts, maar leggen ook hun hart in hun werk. Of het nu gaat om advies of het vinden van een speciale datum voor levering, de individuele service is gewoon comfortabel en praktisch. Ze nemen gewoon de tijd om te begrijpen wat je zoekt, in plaats van alleen maar een verkoop te doen. Natuurlijk is er de Mytoys voucher of de Babywalz voucher. Maar er zijn ook altijd geweldige aanbiedingen verkrijgbaar bij ontwerpers en individuele winkels.

Onze favoriete online winkels voor baby- en kinderproducten:

  1. Studio Belize: www.studio-belize.de
  2. Kleine Fabriek: www.kleinefabriek.com
  3. Kinderen van de Stad: www.kind-der-stadt.de
  4. De Bambini: www.de-bambini.de

Babybedjes: De individuele keuze

In een kleinere, individuele winkel vind je babybedjes die niet alleen veilig en comfortabel zijn, maar ook een uniek ontwerp en uitstekende kwaliteit hebben. In ons aanbod vind je babybedden die je niet overal vindt, zorgvuldig geselecteerd en gekozen met aandacht voor detail.

Klimdriehoeken met glijbaan: kwaliteitsproduct

Of de klimdriehoek met glijbaan: dit activiteitenspeelgoed wordt dagelijks gebruikt als klimtoestel en wordt door het wilde spel van peuters en baby's zwaar belast. Het is belangrijk om een model te vinden dat duurzaam is en zijn beloftes nakomt. Het is aan te raden om bij een expert te kopen die het product goed heeft behandeld, zodat de driehoek ook waarmaakt wat het belooft.

pikler-kletterdreieck-mutter-kind

zum-produkt

Kinderschoenen: alleen met individueel advies

Hetzelfde geldt voor kinderschoenen. In kleinere winkels vind je schoenen die niet alleen comfortabel zijn en goed voor de voeten van je kind, maar ook uniek qua ontwerp en van uitstekende kwaliteit. Advies is vooral belangrijk bij kinderschoenen. Het is verstandig om naar de details te kijken. Waarom zou je geen klittenband op babyschoentjes doen enzovoort... Individueel en uitgebreid advies is hier aan te raden.

Conclusie

Kleinere winkels en ontwerpstudio's zijn de perfecte keuze voor veeleisende ouders die op zoek zijn naar iets speciaals. Zelfs als het MT Ze bieden een unieke selectie van hoogwaardige, stijlvolle producten die je nergens anders vindt. Dus als je de volgende keer op zoek bent naar babyproducten, waarom neem je dan geen kijkje in de kleinere, exclusievere winkels? Misschien vind je precies wat je zoekt.

Lees voor meer inspiratie ook ons blogartikel: Babybedden: Bell Kink over duurzaam ontwerp

×