Raadsman

Kruipdeken

Is het kruipdekentje de juiste ondergrond om op te spelen?

Kruipdeken

De keuze van de meeste nieuwe ouders

De meeste nieuwe ouders denken bij een kruipmat in eerste instantie aan een kruipdeken. Dit heeft echter vaak veel nadelen die nieuwe ouders zich in eerste instantie niet realiseren. Kruipdekens zijn moeilijk schoon te maken en daardoor onhygiënisch, ze bieden niet altijd de nodige vulling en kunnen oncomfortabel zijn op harde vloeren. Ze glijden ook gemakkelijk weg en bieden niet de veilige ondersteuning die actieve baby's nodig hebben.

Veel plezier met lezen!

Kruipdeken

Kruipdeken met speelboog en andere functies

Sommige kruipdekens hebben ook een speelboog, die het sensorisch leren en de motorische vaardigheden van je baby bevordert. Deze dekens zijn perfect om je baby te vermaken en tegelijkertijd zijn ontwikkeling te ondersteunen.

Groot kruipdekentje: meer ruimte om te ontdekken

Voor extra speelruimte is er het grote speelkleed of zelfs het XXL speelkleed, dat veel ruimte biedt voor je baby en zijn speelgoed. Een dik speelkleed zorgt voor extra zachtheid en comfort, ideaal voor harde vloeren of langere speeltijden.

Kruipdeken in beige en andere kleuropties

Hoewel een kruipdeken in beige of neutrale kleuren gemakkelijk kan worden geïntegreerd in elke woonkamerinrichting, zijn er ook speciaal ontworpen dekens voor jongens en meisjes. De deken voor babyjongens kan worden geleverd in levendige kleuren en patronen die de interesse van je kind zullen wekken.

Veiligheid en verzorging van het kruipdekentje

De veiligheid van je baby is een topprioriteit. Een goed speelkleed moet gemaakt zijn van niet-giftige materialen en moet gemakkelijk schoon te maken zijn om een hygiënische omgeving voor je kind te garanderen. Let er bij het kopen op dat het dekentje in de wasmachine kan voor eenvoudig onderhoud.

Kruipmat

Kruipdeken - speelmatten als alternatief

×